NET TÜRK - Sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımlarla çok konuşulan Merve Sanay, iç çamaşırlı fotoğrafıyla yine adından söz ettirmeyi başardı.

TAKİPÇİLERİNDEN TAM NOT ALDI

Instagram hesabından iç çamaşırıyla çilek yediği anları takipçileriyle paylaşan Merve Sanay, tam not aldı. Sanay'ın paylaşımı kısa süre içerisinden çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

"BAZEN ÇİLEK OLMAK İSTERSİN"

Sanay'ın fotoğrafına yorum yapan bir takipçisi, "Bazen çilek olmak istersin." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Nimet o nimet, bir nimeti bu işlere karıştırmadığınız kalmıştı." yorumunu yaptı.

PİZZACIYA KAPIYI ÇIPLAK AÇMIŞTI

Instagram hesabından bir milyon kişi tarafından takip eden Merve Sanay, paylaşımıyla ağızları açık bırakmıştı. Sanay evine pizza getiren pizzacıya kapıyı çıplak olarak açmıştı. Ev arkadaşı da o anları saniye saniye kaydetmişti. Sanay kaydedilen görüntüleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Sanay'ın paylaşımına takipçileri de sessiz kalmamıştı. Sanay bir takipçisi paylaşıma, "Ya bu nasıl iş böyle bir bunu yapmadığınız kalmıştı." yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise "Bu nasıl cesaret böyle yazıklar olsun." yorumunu yapmıştı.

www.netturk.com.tr