NET TÜRK - Instagram'da 5 milyon takipçisi bulunan ünlü Rus model Viktoria Odintcova, sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Yakın zamanda Juventus yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Rus model Viktoria Odintcova, Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Bir YouTube kanalına konuk olan Viktoria, Ronaldo kadar ünlü birinin gönderilerinden birini beğenip beğenmediği sorulduğunda, "Bu tabii ki oldu. Hatta fotoğraf beğenmenin ötesinde diyebiliriz. Ronaldo Instagram'dan bana mesajlar atıp, yürüdü. Ama uzun zaman önceydi. 'Merhaba nasılsın?' dedi ben ise mesajı sildim ve cevap vermedim." demişti.

Rus model Viktoria Odintcova, "Bana öyle geliyor ki futbolcular herkese aynı mesajı yazıyorlar, bir haber bülteni gibi yayıyorlar. Artık şansa kim cevap verirse!" dedi.

Rus model, Ronaldo ile tanışma şansını açıkça reddettiğini doğruladı. "Elbette ona bir şans vermedim! Onun yazdığı başka kızlar da vardı biliyordum, bu yüzden mesajlarını sildim." diye ekledi.

Viktoria Odintcova, Ronaldo dışında Neymar'ın ve F1 pilotu Lewis Hamilton'un da kendisine sosyal medyadan tanışmak için mesajlar attığını söyledi.

Rus model, "Telefon rehberimdeki en ünlü kişi Lewis Hamilton. En son 15 Kasımda görüştük. Doğum günümü kutladı. Ama biz sadece iyi arkadaşız.." dedi.

Hamilton'la konuşmayı devam eden güzel model, " Zaman zaman katıldığı yarışlara gidiyorum. Son kez Soçi'deydi. 3 senedir arkadaşız. Onunla tanıştığımda zar zor İngilizce konuşabiliyordum, yalnızca anlıyordum" ifadelerini kullandı.

Odintcova, "Neymar'la da iletişimim var, çünkü o da Lewis'in arkadaşı. Onunla Lewis araçlığıyla tanıştım. Anladığım kadarıyla normal bir adam, Instagram'da mesajlaşıyoruz" diyerek konuştu.

İşte Rus model Viktoria Odintcova'nın Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlardan biri daha...

www.netturk.com.tr