NET TÜRK - Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, dün gece Emirgan'daki ünlü gece kulübü Gizli Kalsın'da kavga etti. Ünlü şarkıcının burnunun kırıldığı iddia edilen kavganın perde arkası ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının burnunun kırıldığı ve ameliyat olacağı ileri sürülen kavganın ardından yıldız futbolcunun silahla hastaneye gittiği ortaya çıktı.

"SİLAHLA HASTANEYE GİDEREK 'BENİ ÖLDÜR' DEDİ"

Ünlü şarkıcının burnunun kırıldığı ve ameliyat olacağı ileri sürülen kavganın ardından yıldız futbolcunun silahla hastaneye gittiği, "Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim" dediği iddia edildi.

Berkay-Özlem Ada Şahin

"ARDA BİR ANDA YUMRUK ATTI"

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, dün gece gittikleri mekanda kocası ile futbolcu Arda Turan arasında yaşanan olayları Habertürk yazarı Esin Övet'e açıkladı. İşte Özlem Ada Şahin'in ağzından anlatıkları ve Esin Övet'in yazısı:

"Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan

"BERKAY KANLAR İÇİNDE KALDI, ARDA'NIN KARISINI TANIYORUM"

Berkay'ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direk hastaneye götürdüler. Saat 16.00'da ameliyata giriyor. Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesi ile ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda'nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile evde. Olacak iş mi Esin?"