NET TÜRK - Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi, İstanbul belediye başkanı adayı Ekrem İmamoğlu’na #HerŞeyÇokGüzelOlacak etiketiyle destek veren sanatçıların isimlerini bir kağıda yazıp Twitter hesabından ‘kayıt’ ifadesiyle paylaştı.

İmamoğlu’na destek veren ünlülerin listesini paylaşan Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanına yönetmen Gani Müjde’den yanıt geldi. Müjde, liste hakkında “bir gün torunlarıma şerefle göstereceğim bir belge bu” dedi.

Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarının iptali ve yenilenmesine ilişkin aldığı kararın ardından yaptığı konuşmada sanatçılar dahil herkesi ‘konuşmaya’ çağırması üzerine birçok ünlü isimTwitter’da #HerŞeyÇokGüzelOlacak etiketiyle mesaj paylaşmıştı.

Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi de, söz konusu etiketle paylaşımlarda bulunan ünlülerin isimlerini bir kağıda yazarak ‘Kayıt’ ifadeleriyle Twitter’dan paylaştı. Safi, paylaşımının üzerine çok sayıda kullanıcı tarafından kendisine tepki gösterilmesi üzerine ise Twitter hesabını korumalı hale getirdi

Müjde, liste hakkında Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Muhammet Bey zahmet buyurmuş benim için bir takdirname hazırlamış. Sağ olsun, var olsun. Bir gün torunlarıma şerefle göstereceğim bir belge bu” dedi.

www.netturk.com.tr